Cabinet Individual de Insolventa Rentea Afrodita Nicoleta Mai multe detalii

Arrow up
Arrow down

Servicii contabilitate firme ,contabilitate pfa, consultanta in afaceri

Scris de 04 Nov,2013

Asiguram servicii profesionale de consultanta in afaceri, contabilitate financiara, servicii de audit si expertiza contabila Brasov pentru toate tipurile de societati comerciale si persoane fizice autorizate .

Suntem foarte aproape de clientii nostrii, venind cu servicii contabile si financiare necesare supravietuirii in piata concurentiala din ziua de azi.
Experienta si dedicatia noastra reprezinta suportul cresterii si prosperitatii multor afaceri. Ajutam oamenii de afaceri sa se concentreze pe ceea ce intreprind ei mai bine, astfel incat rezultatele muncii lor sa fie optime.

Societatea noastra este membra CECCAR si prin colaborarea cu noi societati-in-insolventaeliminati orice risc privind contabilitatea firmei dumneavoastra, societatea noastra fiind asigurata privat pentru risc profesional cu o prima de 30.000 euro/ eveniment in caz de prejudiciu pentru clientii sai.

Societatea noastra colaboreaza cu un Cabinet Individual de Insolventa si Societate Civila de Avocati, putind raspunde cerintelor clientilor in probleme de insolventa.

Peste 10 ani de experienta in audit financiar si consultanta!

Sintem o companie de audit si consultanta, care furnizeaza servicii profesionale pentru companii medii si mari din diverse industrii. Noi abordam auditul intern din perspectiva unui consultant de business, concentrandu-ne eforturile in directiile cele mai importante pentru succesul clientilor nostri, incluzand componente de strategie, operatiuni, IT, financiar, conformitate, si frauda.

Membrii echipei noastre au o experienta mare in audit intern, demonstrata intr-un numar mare de proiecte, atat pentru unele din cele mai mari companii multinationale, cat si pentru firme antreprenoriale romanesti. Consultantii nostri sunt membri in organizatii profesionale si detin certificate nationale/ internationale, si sunt incrisi in programe de pregatire pentru dobandirea acestora (ACCA, CIA, CISA, CRMA, CRISC, CAFR, CECCAR, CCF).

Doriti un pret pentru serviciile noastre?

Citit 4256 ori Ultima modificare 05 Ian,2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Super User

Sintem o echipa de profesionisti

Website www.brasovconta.ro

Lasa un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.