Cabinet Individual de Insolventa Rentea Afrodita Nicoleta Mai multe detalii

Arrow up
Arrow down

Despre (3)

Echipa brasovconta

Scris de 25 Nov,2013

Suntem experti contabili, cu experienta mare in activitati economico-financiare, de consultanta financiara, contabilitate, audit demonstrata intr-un numar mare de proiecte, atat pentru societati mici cit si societati mijlocii.

Contabilitatea firmei - o problema?

Te-ai saturat de problemele de contabilitate, declaratii lunare, salarizare personal? Te-ai saturat sa te ocupi de ele chiar daca esti medic, avocat, inginer, invatator sau orice altceva? Ei bine, a venit momentul sa cauti altceva:

O FIRMA DE CONTABILITATE

Uita de griji si nu mai achizitiona fel de fel de programe, uita de grija controalelor, uita de grija calculului de taxe si impozite.

Dar si in aceste conditii apar alte dileme:

  • sa angajezi un expert contabil? sa apelezi la serviciile unei firme specializate?
  • sa fie cel mai ieftin serviciu?
  • sa fie cea mai cunoscuta firma?

Credem ca trebuie sa alegeti o firma de contabilitate care poate contribui la succesul afacerii tale, pentru ca:

Asiguram servicii profesionale de consultanta in afaceri, contabilitate financiara, servicii de audit si expertiza contabila Brasov pentru toate tipurile de societati comerciale si persoane fizice autorizate .

Suntem foarte aproape de clientii nostrii, venind cu servicii contabile si financiare necesare supravietuirii in piata concurentiala din ziua de azi.
Experienta si dedicatia noastra reprezinta suportul cresterii si prosperitatii multor afaceri. Ajutam oamenii de afaceri sa se concentreze pe ceea ce intreprind ei mai bine, astfel incat rezultatele muncii lor sa fie optime.

Societatea noastra este membra CECCAR si prin colaborarea cu noi societati-in-insolventaeliminati orice risc privind contabilitatea firmei dumneavoastra, societatea noastra fiind asigurata privat pentru risc profesional cu o prima de 30.000 euro/ eveniment in caz de prejudiciu pentru clientii sai.