Cabinet Individual de Insolventa Rentea Afrodita Nicoleta Mai multe detalii

Arrow up
Arrow down

Asigurare raspundere civila profesionala

Scris de 20 Oct,2013

Societatea noastra fiind asigurata privat pentru risc profesional cu o prima de 30.000 euro/ eveniment in caz de prejudiciu pentru clientii sai.

Asiguram servicii profesionale de consultanta in afaceri, contabilitate primara si generala, servicii de audit si expertize contabile pentru toate tipurile de societati comerciale si persoane fizice autorizate.

Suntem foarte aproape de clientii nostrii, venind cu servicii contabile si financiare necesare supravietuirii in piata concurentiala din ziua de azi. Experienta si dedicatia noastra reprezinta suportul cresterii si prosperitatii multor afaceri. Ajutam oamenii de afaceri sa se concentreze pe ceea ce intreprind ei mai bine, astfel incat rezultatele muncii lor sa fie optime.

Societatea noastra este membra CECCAR si prin colaboarea cu noi eliminati orice risc privind contabilitatea firmei dumneavoastra.

Societatea noastra colaboreaza cu un Cabinet Individual  de Insolventa si Societate Civila de Avocati, putind raspunde cerintelor clientilor in materia insolventei.

Citit 18499 ori Ultima modificare 07 Dec,2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Super User

Sintem o echipa de profesionisti

Website www.brasovconta.ro
Mai multe din aceasta categorie: « Date fiscale Promotii »

Lasa un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.