Cabinet Individual de Insolventa Rentea Afrodita Nicoleta Mai multe detalii

Arrow up
Arrow down

Serviciile de consultanta in afaceri constituie un suport pentru cresterea performantei societatii si optimizarea costurilor acesteia.

Consultanta in afaceri cuprinde o analiza financiar diagnostic a societatii, identificarea punctelor tari si slabe ale societatii precum si metode pentru rentabilizare si maximizare profituri.

Asiguram consultanta in vederea identificarii de surse de finantare.

Asiguram urmatoarele:

Certificatul de atestare fiscala emis de autoritati

Prin OG 29/2011, Legea 126/2012 publicata in M. Of. 484/2012 modifica Art. 113 (Certificatul de atestare fiscala emis de autoritatile administratiei publice locale). Modificarile devin aplicabile incepand cu data de 19 iulie 2012.

Va prezentam forma actualizata/consolidata a articolului, asa cum poate fi acesta vizualizat in Biblioteca pentru informarea juridica si economica online Legalis 2.0

Parteneri

24 Oct,2013
Web design/Hosting site Joomla www.saninvest.ro
Harta Romania www.romania-pe-harta.ro
   
   

 

Serviciile de audit financiar asigura:

  • auditul situatiilor financiare

  • misiuni speciale de audit
  • auditul raportarilor financiare

Toate aceste documente sint intocmite la cererea institutiilor sau a fondurilor financiare internationale.

I. Dispozitii generale

1.1. Prezenta procedura de indreptare a erorilor se aplica in situatia in care contribuabilul corecteaza declaratiile fiscale conform prevederilor art. 84 din Ordonanta Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare Cod de procedura fiscala, prin depunerea la organul fiscal competent pentru administrarea obligatiilor fiscale a declaratiilor fiscale rectificative cu suplimentarea/diminuarea obligatiei fiscale initial declarata.

Eşti aici:Contabilitate Brasov